Vištienos kulšelės garstyčių padaže
Mano receptas aprašytas žemiau. Jei turite pastabų, būtinai palikite komentarą.
Ingredientai
- vištienos kulšelės: 4
- garstyčios: 2 valgomieji šaukštai
- medus: 1 valgomasis šaukštas
- tarkuota citrinos žievelė: 4 žiupsneliai
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kulšeles apliekime marinatu pagamintu iš garstyčių, medaus, tarkuotos citrinos žievelės, druskos bei pipirų. Gerai įtrinkime ir palaikykime šaldytuve maždaug valandas.
- Tuomet apkepkime keptuvėje, kol gražiai apskrus abi pusės, tada supilkime į keptuvę marinatą, kuriame marinavosi kulšelės bei uždengus dangčiu troškinkime ant lėtos ugnies kažkur minučių. Patiekime su ryžiais bei citrinos grežinėliais. Labai skanus vištienos patiekalas.
Pabaigai…
Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.