Vištienos vėrinukai su kariu ir imbierais

Vištienos vėrinukai su kariu ir imbierais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ačiū, kad skaitote mano receptą. Jei turite idėjų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • vištienos: 500 gramų
  • jogurto: 150 gramų
  • kario: 3 arbatinių šaukštelių
  • imbiero: 1 arbatinio šaukštelio
  • česnakų: 4
  • aitriosios paprikos: 1 arbatinio šaukštelio
  • druskos
  • juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia vištieną nuplauname nusausiname, supjaustome gabalėliais bei sumetame į dubenį.
  • Tuomet česnakus nulupame bei susmulkiname. Imbierą nulupame bei sutarkuojame smulkia trintuve.
  • Tada jogurto indelį iškratome į dubenėlį bei sumaišome su smulkintais česnakais, tarkuotais imbierais, kariu bei aitriosios paprikos milteliais. Pasūdome, pagardiname šviežiai tarkuotais juodaisiais pipirais. Marinatą užpilame ant vištienos bei labai gerai išmaišome.
  • Indą uždengiame ir bent jau parą marinuojame.
  • Marinuotus vištienos gabalėlius suveriame ant iešmelių. Jei naudojame medinius, nepamirštame jų pamirkyti vandenyje.
  • Kepame įkaitintoje kepsninėje maždaug – minučių.
  • Galiausiai valgome su keptomis bulvėmis bei vaisiniu jogurto padažu. Jį paruoiame: skilteles česnako sumaišome su g natūralaus jogurto bei šaukšteliu apelsinų džemo. Tikras skanumėlis!!!

Pabaigai…

Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.
Recepto raktažodžiai Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating