Vištos Kojos su Daržovėmis

Vištos Kojos su Daržovėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Helovyno vakarienė su vištos kojomis! Šis patiekalas primena vaikystės skonius ir siūlo nostalgišką prieskonį vakarienei. Paprasta, bet su intriguojančia prieskonių palete, tai yra būtent tai, ką norisi gaminti, kai norite kažko netradicinio. Vištos kojos, išvirtos su druska ir prieskoniais, yra puikiai tinkamos atminčiai sugrąžinti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Didelis puodas vištos kojoms virti)
  • Pjaustymo lenta (Daržovėms ir prieskoniams pjaustyti)
  • Peilis (Aštrus peilis daržovėms ir prieskoniams pjaustyti)
  • Serviravimo lėkštė (Paruoštoms vištos kojoms pateikti)

Ingredientai
  

  • 4 vnt Vištos kojos - Gerai išvalytos
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Prieskoniai - Pipirai, paprikos milteliai
  • 2 vnt Pomidorai - Supjaustyti ir pagardinti grietine
  • 50 ml Grietinė - Padažui
  • 1 vnt Žalias svogūnas - Papuošimui ir skonio pridėjimui

Gaminimo eiga
 

  • Vištos kojas gerai nuplaukite ir išvalykite.
  • Puode užvirkite vandenį su druska ir prieskoniais.
  • Sudėkite vištos kojas ir virkite apie 60 minučių, kol bus visiškai išvirtos.
  • Supjaustykite pomidorus ir sumaišykite su grietine.
  • Patiekite vištos kojas su pomidorų-grietinės padažu ir papuoškite žaliu svogūnu.

Pabaigai…

Šį patiekalą galima patiekti su įvairiais priedais, kaip ryžiais ar bulvėmis. Vištos kojų virimo laikas gali skirtis priklausomai nuo jų dydžio.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 5gBaltymai: 15gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 40mgNatris: 400mgKalis: 200mgSkaidulos: 1gCukrus: 2gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Helovynas, Nostalgija, Vištos kojos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating