Vyniotiniai su lavašu

Vyniotiniai su lavašu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Paprastas bei greitas patiekalas, puikiai tiks valgyti gamtoje arba kaip užkandis namie.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • armėniškas lavašas: 1 plonas
  • silpnai sūdyta lašiša: 150 g
  • jautiena: 100 g
  • tepamas sūrelis: 150 g
  • rauginti agurkėliai: 2
  • pjaustyti kalendros lapai: 1 valgomasis šaukštas (arba petražolių)
  • krapai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje jautieną bei agurkus supjaustykime ganėtinai plonomis juostelėmis. Tuomet lavašą aptepkime tepamu sūreliu ir apibarstykime žalumynais. Perpjaukime lavašą į dalis. Ant vienos pusės sudėkime jautieną ir agurkus, tada tvirtai susukime, suvyniokime į plastikinę plėvelę ir įdėkime į šaldytuvą.
  • Tuomet lašišą supjaustykime plonais gabaliukais ir sudėliokime ant likusio lavašo, palikę apie centimetrų pločio išorinį kraštą. Susukime vyniotinį, tada suvyniokime į plėvelę ir vienai valandai įdėkime į šaldytuvą. Per iškilą teliks nuimti plėvelę ir supjaustyti vyniotinius gabaliukais. Puikus užkandis. Skanaus 🙂

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating