Žaliasis pyragas

Žaliasis pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ryškūs ir spalvingi dalykai dažniausiai patraukia mūsų akį, tad tikimės, kad šis ryškiai žalias, sveikesnis citrininis pyragas sulauks Jūsų dėmesio! Puikiai tinka vegetarams, veganams, žmonėms netoleruojantiems pieno produktų ir, žinoma, visavalgiams 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g migdolų
  • 50 g anakardžių
  • 100 g datulių be kauliuko
  • 20-30 g kokoso drožlių
  • 2 šaukštai pieno (rekomenduojame naudoti kokosų pieną, bet tinka migdolų ir kitas mėgstamas)
  • Šiek tiek vanilės ekstrakto
  • Truputis druskos
  • 2 avokadai
  • 100 g kokosų sviesto
  • 2 šaukštai krakmolo (rekomenduojame kukurūzų)
  • 200 ml laimo, žaliosios citrinos, sulčių
  • 150 g klevų sirupo
  • 50-70 ml kokosų pieno
  • Šaukštelis vanilės ekstrakto bei truputis druskos

Gaminimo eiga
 

  • Į maisto trintuvą sudėkite visus pyrago pagrindui reikalingus ingredientus bei labai gerai sutrinkite iki lygios, vientisos masės.
  • Padenkite pyrago formą kepimo popieriumi ar maistine plėvele, sudėkite sutrintą masę, bei tolygiai paskirstykite.
  • Dėkite į šaldytuvą, kad šiek tiek pastingtų, o tuo metu pasigaminkite įdarą:
  • Visus įdaro ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir gerai išsukite iki vientisos masės.
  • Tuomet žaliąją masę supilkite ant jau paruošto pyrago pagrindo.
  • Dėkite į šaldytuvą, kad gerai sustingtų, o tuomet supjaustykite ir skanaukite!

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Desertai, Gluten Free, Greitai pagaminami, Nereikia kepti, Pyragai, Riešutų patiekalai, Riešutų pyragas, Šaldyti patiekalai, Skanėstai, Sveiki desertai, Sveiki patiekalai, Sveiki pyragai, Sveiki skanėstai, Sveiki tortai, Sveiki užkandžiai, Tartaletės, Tortai, Užkandžiai, Vaisių patiekalai, Vaisių pyragas, Veganams, Vegetarams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating