Žaliojo kario vištiena su makaronais
Jeigu turite kitų idėjų ar norite pasidalinti savo patirtimi, palikite komentarą apačioje.
Ingredientai
- Pakelis spageti makaronų arba makaronų „noodles“ (galite pasirinkti pagal skonį)
- 1 valgomas šaukštas gryno alyvuogių aliejaus
- 800 g vištienos šlaunelių filė, be odos
- 500 g šaldytų daržovių (rinkitės labiausiai patinkančias)
- 175 g tailandietiško žaliojo kario (neprivaloma)
- kaliandros lapų papuošimui
Gaminimo eiga
- Sudėkite makaronus į verdantį vandenį. Virkite pagal ant pakelio nurodyta instrukciją.
- Naudodami šakutę atskirkite makaronus ir nusausinkite juos.
- Įkaitinkite aliejų keptuvėje. Kepkite vištieną, maždaug 3-4 minutes kiekvieną pusę arba kol paruduos ir atrodys iškepusi.
- Išimkite iš keptuvės ir palikite dideliais gabalais.
- Į tą patį aliejų suberkite daržoves. Apkepinkite kol suminkštės. Pridėkite žalio kario padažo ir puodelio 1/4 vandens.
- Troškinkite dar kažkur minutę.
- Sudėkite makaronus ir pavartykite, kad taptų vientisesnė masė.
- Patiekite kartu su vištiena ir kaliandros lapeliais.
Pabaigai…
Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.