Žuvies keksiukai užkandžiams

Žuvies keksiukai užkandžiams

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Paprastai ir aiškiai – ingredientai ir instrukcijos apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g žuvies filė
  • 100 g fermentinio sūrio
  • svogūno
  • 150 g miltų
  • 150 g pieno
  • 40 g tirpinto sviesto
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 2 a.š. kepamo miltelių
  • krapų
  • petražolių
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Viename inde išplakame kiaušinius, tirpintą sviestą ir pieną. Kitame didesniame dubenyje miltus maišome su druska, kepimo milteliais. Į miltus supilame skystąją dalį. Viską gerai išmaišome iki vientisos tąsios masės. Sumalame žuvies filė ir svogūną, pakepiname. Sutarkuojame fermentinį sūrį, susmulkiname krapus ir petražoles.
  • Į tešlą sudedame krapus ir žiupsnelį tarkuoto sūrio, viską išmaišome iki vientisos masės.
  • Kepimo formeles sutepame aliejumi, dedame tešlą, užpildant formelės. Su valgomuoju šaukštu dedame, įspausdami apkepintos žuvies su svogūnais ir prieskoninėmis žolelėmis. Viršų uždengiame tarkuotu fermentiniu sūriu. Kepame C įkaitintoje orkaitėje – min. Kepimo laikas priklauso nuo formelių dydžio. Į stalą teikiame su daržovėmis ir mūsų naminiais pagardais, pomidorų padažu ir naminiu majonezu. Skanaus.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating