Žuvies piršteliai su svogūnais

Žuvies piršteliai su svogūnais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo proceso aprašymas pateiktas žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 20 vienetų žuvies pirštelių,
  • 2 vnt. svogūnų,
  • 6 šaukštai aliejaus,
  • 5 šaukštai pomidorų padažo.

Gaminimo eiga
 

  • Į keptuvę įpilkime aliejaus, įkaitinkime ir apkepkime žuvies pirštelius iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukime ir sudėkime į indą.
  • Tada į tą patį aliejų sudėkime riekutėmis supjaustytus svogūnus ir maišykime kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškeps, į keptuvę supilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie sekundžių.
  • Išjunkime ugnį ir palaukime kol padažas atvės.
  • Padažui atvėsus pilkime jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais, valgykite su batonu.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating