Žuvies piršteliai su svogūnais
Gaminimo proceso aprašymas pateiktas žemiau.
Ingredientai
- 20 vienetų žuvies pirštelių,
- 2 vnt. svogūnų,
- 6 šaukštai aliejaus,
- 5 šaukštai pomidorų padažo.
Gaminimo eiga
- Į keptuvę įpilkime aliejaus, įkaitinkime ir apkepkime žuvies pirštelius iš abiejų pusių. Iškepusius pirštelius ištraukime ir sudėkime į indą.
- Tada į tą patį aliejų sudėkime riekutėmis supjaustytus svogūnus ir maišykime kol gražiai pagels. Kai svogūnai iškeps, į keptuvę supilame pomidorų padažą ir maišydami patroškiname apie sekundžių.
- Išjunkime ugnį ir palaukime kol padažas atvės.
- Padažui atvėsus pilkime jį į indą su iškepusiais žuvies piršteliais, valgykite su batonu.
Pabaigai…
Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.