Alaus punšas

Alaus punšas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Trumpas aprašymas, o daugiau informacijos rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Alkoholiniai kokteiliai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 3 kiaušiniai
  • 60 g cukraus
  • 1 šaukštelis muskato
  • 1 šaukštelis malto imbiero
  • 1,2 l šviesiojo alaus
  • 150 ml konjako arba džino

Gaminimo eiga
 

  • Kiaušinius plakti su cukrumi ir prieskoniais, kol ištirps cukrus. Alų užvirinti, įpilti konjaką arba džiną, šiek tiek pakaitinti ir pamažu supilti į kiaušinių plakinį. Nuolat maišyti.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Alūs
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating