Apkepas „Varškės pūkas“

Apkepas „Varškės pūkas“

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Ieškote lengvai ir greitai pagaminamo varškės apkepo? Apkepas „Varškės pūkas“ Jums tikrai patiks, išbandykite ir tikrai neliksite nusivylę.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Rusiški patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Varškė, 2 pak.
  • Druska, 1 žiups.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Cukrus, 3 v.š.
  • Manų kruopos, 5 v.š.
  • Pienas, 1 stikl.
  • Razinos, 1 sauj.

Gaminimo eiga
 

  • Manų kruopas pamirkome piene.
  • Varškę sumaišome su druska, kiaušiniais, cukrumi, razinomis bei mirkytai manais.
  • Skardą ištepame sviestu ir supilame gautą masę. Apkepą pašauname į 180 laipsnių orkaitę.
  • Apkepas kepė apie 50 min.
  • Pastaba: Apkepą galima pagardinti džiovintais vaisiais.

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Apkepai, Rusiški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating