Buritos receptas su pupelėmis
Yra daugybė buritos receptų, tačiau šis pasižymi kaip puikus ir nesudėtingas buritos receptas su pupelėmis. Čia galite naudoti raudonas pupeles, juodas pupeles, baltąsias ar sviestines pupeles, o taip pat konservuotų pupelių mišinį.
Mėgaukitės gardžių naminių buritų receptu. Tai patiekalas pripildytu kvapnių avokadų, pomidorų, kalendrų, raudonųjų svogūnų, raudonųjų pupelių, česnakų, bulguro ir lęšių mišinio. Visi ingredientai suvyniojami į traškią tortitą. Šį receptą lengva paruošti, o rezultate gausite sotų patiekalą su puikia tekstūros ir skonių deriniu.
Ingredientai
- 6 Tortilijų lapai
- 2 Avokadai
- Švieži pomidorai
- Šviežia kalendra
- Raudonasis svogūnas
- Raudonosios pupelės (konservuotos, virtos)
- Prieskonių mišinys (pvz., druska, pipirai, čili milteliai, paprika)
- Lęšių bei bulguro mišinis (virtas)
- Tarkuotas sūris
- Pomidorų padažas
Gaminimo eiga
- Avokadus, pomidorus ir raudonąjį svogūną supjaustykite kubeliais.
- Smulkiai supjaustykite kalendrą ir česnaką.
- Keptuvėje šiek tiek aliejaus pakepinkite kubeliais supjaustytą česnaką.
- Sudėkite raudonąsias pupeles, prieskonių mišinį ir iš anksto paruoštą bulguro ir lęšių mišinį.
- Maišykite, kol gerai išsimaišys ir pašils.
- Ant kiekvieno tortilijos lapo dėkite kepto įdaro.
- Pridėkite kubeliais supjaustytą avokadą, pomidorą, raudonąjį svogūną, kalendrą ir tarkuotą sūrį.
- Pridėkite pomidorų padažo.
- Suvyniokite tortilijas užlenkdami šonus, kol suformuosite buritą.
- Pašildykite orkaitėje, keptuvėje arba elektriniame grilyje.
Pabaigai…
Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.