Buritos receptas su pupelėmis

Buritos receptas su pupelėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Yra daugybė buritos receptų, tačiau šis pasižymi kaip puikus ir nesudėtingas buritos receptas su pupelėmis. Čia galite naudoti raudonas pupeles, juodas pupeles, baltąsias ar sviestines pupeles, o taip pat konservuotų pupelių mišinį. Mėgaukitės gardžių naminių buritų receptu. Tai patiekalas pripildytu kvapnių avokadų, pomidorų, kalendrų, raudonųjų svogūnų, raudonųjų pupelių, česnakų, bulguro ir lęšių mišinio. Visi ingredientai suvyniojami į traškią tortitą. Šį receptą lengva paruošti, o rezultate gausite sotų patiekalą su puikia tekstūros ir skonių deriniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Meksikietiški patiekalai, Pasaulio virtuvė
Virtuvė Meksikietiška
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 Tortilijų lapai
  • 2 Avokadai
  • Švieži pomidorai
  • Šviežia kalendra
  • Raudonasis svogūnas
  • Raudonosios pupelės (konservuotos, virtos)
  • Prieskonių mišinys (pvz., druska, pipirai, čili milteliai, paprika)
  • Lęšių bei bulguro mišinis (virtas)
  • Tarkuotas sūris
  • Pomidorų padažas

Gaminimo eiga
 

  • Avokadus, pomidorus ir raudonąjį svogūną supjaustykite kubeliais.
  • Smulkiai supjaustykite kalendrą ir česnaką.
  • Keptuvėje šiek tiek aliejaus pakepinkite kubeliais supjaustytą česnaką.
  • Sudėkite raudonąsias pupeles, prieskonių mišinį ir iš anksto paruoštą bulguro ir lęšių mišinį.
  • Maišykite, kol gerai išsimaišys ir pašils.
  • Ant kiekvieno tortilijos lapo dėkite kepto įdaro.
  • Pridėkite kubeliais supjaustytą avokadą, pomidorą, raudonąjį svogūną, kalendrą ir tarkuotą sūrį.
  • Pridėkite pomidorų padažo.
  • Suvyniokite tortilijas užlenkdami šonus, kol suformuosite buritą.
  • Pašildykite orkaitėje, keptuvėje arba elektriniame grilyje.

Pabaigai…

Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.
Recepto raktažodžiai Tortilijos receptai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating