Česnakų confit

Česnakų confit

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Neseniai diskutavome su vyru apie česnakų piurė, kurią reikėjo gaminti kitą dieną. Mano draugė Vaidė pasiūlė puikų česnakų confit receptą. Šis receptas yra nuostabaus skonio ir tinka visur. Po paruošimo česnakus sutrinu blenderiu, kad būtų lengviau naudoti piurė forma.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 1 hour 45 minutes
Patiekalas Priedai
Virtuvė Pasaulio virtuvė

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda
  • Plastikinis maišelis (Česnakams sumaišyti su prieskoniais)
  • Blenderis (Sutrintai česnakų masei paruošti)
  • Stiklinis indas (Paruoštai masei laikyti)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 7 vnt Česnakų galvos - Nuluptos
  • 1 v.š. Druska
  • 1 v.š. Cukrus
  • 1 v.š. Balzamiko actas - Arba vyno actas
  • 1 v.š. Džiovintas peletrūnas - Arba žolelių mikso
  • 3 v.š. Alyvuogių aliejus
  • Pagal skonį Pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 140°C.
  • Nulupkite česnakų galvas ir sudėkite skilteles į kepimo skardą.
  • Sumaišykite druską, cukrų, actą, peletrūną, alyvuogių aliejų ir pipirus. Mišiniu apšlakstykite česnakus.
  • Kepkite orkaitėje 1.5 valandos.
  • Sutrinkite keptus česnakus blenderiu ir sudėkite į stiklinį indą laikymui.

Pabaigai…

Česnakų confit gali būti naudojamas įvairiuose patiekaluose, pavyzdžiui, kaip padažas, užtepėlė ar pagardas mėsos patiekalams.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 20gBaltymai: 3gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 3gNatris: 600mgKalis: 150mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 10IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Česnakai, Confit, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating