Gaivios Tunų Salotos su Virtu Kiaušiniu

Gaivios Tunų Salotos su Virtu Kiaušiniu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios tunų salotos yra puikus pasirinkimas greitam ir sveikam pusryčių variantui. Derinant šviežius ingredientus, tokius kaip agurkai, pomidorai, svogūnai, ir krapai, su aliejuje konservuotu tunu ir virtais kiaušiniais, gaunamas sotus, tačiau lengvas patiekalas. Galite jį lengvai pritaikyti pagal savo skonį pridėdami mėgstamų daržovių arba padažų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 300 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Daržovėms pjaustyti)
  • Pjaustymo lentelė (Daržovėms ir kiaušiniams pjaustyti)
  • Dubuo (Salotoms sumaišyti)
  • Šaukštas (Ingredientams maišyti)

Ingredientai
  

  • 1 vnt Eisberg salota - Paplešyta
  • 1 vnt Pomidoras - Supjaustytas
  • 1 vnt Agurkas - Supjaustytas
  • 1 vnt Svogūnas - Plonais griežinėliais
  • 1 skardinė Tunai aliejuje - Nusausinti
  • 2 vnt Virti kiaušiniai - Pusiau perpjauti
  • Pagal skonį Švieži krapai - Kapoti
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Paplešykite salotas ir sudėkite jas į dubenį.
  • Supjaustykite pomidorą, agurką ir svogūną. Pridėkite juos prie salotų dubenyje.
  • Nusausinkite tuną ir uždėkite jį ant daržovių mišinio.
  • Pusiau perpjaukite virtus kiaušinius ir išdėliokite juos aplink salotas.
  • Pagardinkite druska, pipirais ir kapotais krapais. Lengvai sumaišykite ir patiekite.

Pabaigai…

Galite pridėti alyvuogių aliejaus arba balzaminio acto, kad suteiktumėte papildomo skonio. Jei norite daugiau traškumo, pridėkite skrudintų sėklų ar riešutų.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 15gBaltymai: 25gRiebalai: 18gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 200mgNatris: 300mgKalis: 700mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Greitas receptas, Sveiki pusryčiai, Tunų salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating