Jūros brizas

Jūros brizas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis kokteilis išties tokio gero skonio, kad dar niekas nėra skundęsis. Saldus spanguolių sulčių skonis puikiai dera su aitriai rūgščiomis greipfrutų sultimis, kurių skonį paryškina degtinė. Šis kokteiliukas ypač tinka gurkšnoti saulėtą dieną pajūryje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Alkoholiniai kokteiliai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 50 ml degtinės,
  • lygiomis dalimis spanguolių ir greipfrutų sulčių (man pavyzdžiui, labiau patinka daugiau spanguolių sulčių),
  • apelsino griežinėlis.

Gaminimo eiga
 

  • Jį galite susipilti į paprasčiausią stiklinę, o ir sudėtis sako, kad visai nereikia, jog kokteilis būtų itin sudėtingas, kad gurkšnodami jį pasiektume tikrą poilsio palaimą.
  • Supilkite degtinę ant grūsto ledo aukštoje taurėje.
  • Iki pat viršaus pripilkite greipfrutų sulčių.
  • Gerai išmaišykite, papuoškite taurę saulės spalvos apelsino griežinėliu.
  • Beje, greipfrutų sultis pakeitę degtine, spanguolių sultimis bei persikų degtine, gausite visai nekvailai vadinamą „Piršlį“.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Alkoholiniai kokteiliai, Degtinės kokteiliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating