Jūros brizas
Šis kokteilis išties tokio gero skonio, kad dar niekas nėra skundęsis.
Saldus spanguolių sulčių skonis puikiai dera su aitriai rūgščiomis greipfrutų sultimis, kurių skonį paryškina degtinė.
Šis kokteiliukas ypač tinka gurkšnoti saulėtą dieną pajūryje.
Ingredientai
- 50 ml degtinės,
- lygiomis dalimis spanguolių ir greipfrutų sulčių (man pavyzdžiui, labiau patinka daugiau spanguolių sulčių),
- apelsino griežinėlis.
Gaminimo eiga
- Jį galite susipilti į paprasčiausią stiklinę, o ir sudėtis sako, kad visai nereikia, jog kokteilis būtų itin sudėtingas, kad gurkšnodami jį pasiektume tikrą poilsio palaimą.
- Supilkite degtinę ant grūsto ledo aukštoje taurėje.
- Iki pat viršaus pripilkite greipfrutų sulčių.
- Gerai išmaišykite, papuoškite taurę saulės spalvos apelsino griežinėliu.
- Beje, greipfrutų sultis pakeitę degtine, spanguolių sultimis bei persikų degtine, gausite visai nekvailai vadinamą „Piršlį“.
Pabaigai…
Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.