Kalakutienos Ramen su Asmeniškais Ingredientais

Kalakutienos Ramen su Asmeniškais Ingredientais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šis Kalakutienos Ramen receptas atsirado iš didelio kalakuto, kurio nepavyko suvalgyti vienu kartu. Kalakuto kaulai ir mėsa virta lėtai ir ilgai, o virti kalakutienos gabalai suteikia sriubai ypatingo skonio. Šis receptas yra unikalus dėl savo asmeninio prisilietimo ir neįprasto sultinio, kuris sukurtas su kalakutienos kaulais ir įvairiais prieskoniais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 5 hours
Iš viso 5 hours 30 minutes
Patiekalas Pietūs
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Didelė puodas (Sultiniui virti)
  • Kepimo skarda (Kalakutienos kepimui)
  • Karšto oro gruzdintuvė (Kalakutienos kepimui)
  • Peilis (Ingredientų pjaustymui)
  • Pjaustymo lenta
  • Dubuo (Marinavimui)
  • Žnyplės (Mėsos tvarkymui)
  • Lėkštės (Patiekimui)

Ingredientai
  

Kalakutienos sultinys

  • 1 kg Kalakuto kaulai ir mėsa
  • 1 vnt Svogūnas - Nuluptas ir perpjautas pusiau
  • 2 vnt Poro galai
  • 2 vnt Lauro lapai
  • 5 vnt Kvepiantieji pipirai
  • 10 vnt Juodieji pipirai

Kalakutienos mėsa

  • 500 g Kalakutienos šlaunų mėsa - Be kaulo
  • 1 vnt Imbieras - Tarkuotas
  • 2 skiltelės Česnakas - Kapotas
  • 1 šakelė Rozmarinas - Kapotas
  • 1 vnt Laimas - Sultys
  • pagal skonį Druska
  • pagal skonį Pipirai
  • 2 v. š. Alyvuogių aliejus

Papildomi ingredientai

  • 4 vnt Kiaušiniai - Virti pusiau kietai (5 min.)
  • 200 g Vermiceliai - Užpilami
  • 100 g Ridikėliai - Pjaustyti
  • 50 g Svogūnų laiškai - Kapoti
  • 50 g Krapai - Kapoti
  • 50 g Petražolės - Kapotos
  • pagal skonį Sojos padažas

Gaminimo eiga
 

  • Į didelį puodą sudėkite kalakuto kaulus, mėsą, svogūną, poro galus, lauro lapus, kvepiančiuosius ir juoduosius pipirus. Užpilkite vandeniu ir virkite lėtai 5 valandas.
  • Kalakutienos šlaunų mėsą be kaulo marinuokite su tarkuotu imbieru, česnaku, kapotu rozmarinu, laimo sultimis, druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi keletą valandų.
  • Kepkite marinuotą kalakutieną karšto oro gruzdintuvėje 16 minučių iki 67°C vidinės temperatūros. Pjaustykite gabaliukais.
  • Sultinį perkoškite ir užpilkite ant paruoštų vermicelių. Įdėkite kiaušinius, ridikėlius, svogūnų laiškus, krapus, petražoles ir sojos padažą. Patiekite su kepta kalakutiena.

Pabaigai…

Galite pridėti kitų daržovių ar prieskonių pagal savo skonį. Šis Ramen receptas puikiai tinka naudoti likučius ir eksperimentuoti su ingredientais.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 40gBaltymai: 35gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 200mgNatris: 800mgKalis: 700mgSkaidulos: 5gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Kalakutiena, Kalakutienos Ramen, Ramen, Sriuba
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating