Kanadietiškas kokteilis
Kanadietiškame kokteilyje nėra kanadietiško viskio. Tiesą sakant, kanadietiškas viskis panašus į merginą, kurios niekas nekviečia šokti. Visuomeniškai kokteilių gamintojai galbūt ir pamėgintų „pakviesti šį viskį šokiui“, tačiau jis per lengvas ir jo skonis paprastai tarsi „nuskęsta“.
Ingredientai
- 50 ml burbono,
- 2 šlakeliai „Kiurasao“ apelsinų likerio,
- šlakelis trilapės kartokšlės antpilo,
- 2,5 ml (1/2 arbatinio šaukštelio) cukraus sirupo (arba pagal skonį),
- susukta citrinos žievelė.
Gaminimo eiga
- Suplakite kokteilio dalis su grūstu ledu.
- Supilkite paruoštą kokteilį į kokteilių taurę ir papuoškite susukta citrinos žievele (susuktą žievelę užmeskite ant kokteilio paviršiaus).
- Jei norite, galite tiesiog nerūpestingai užmesti.
Pabaigai…
Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.