Karštas vyno gėrimas „Grogas“

Karštas vyno gėrimas „Grogas“

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ieškote kaip skaniai pasigaminti karštą vyną? Karštas vyno gėrimas „Grogas“ – lengvai ir greitai paruošiamas. Jis patiks visiems karšto vyno mėgėjams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Alkoholiniai kokteiliai, Angliški patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 20 porcijos

Ingredientai
  

  • Raudonas vynas, 2 l
  • Gvazdikėliai, 10 vnt.
  • Cinamono lazdelės, 2 vnt.
  • Cukrus, 200 gr.
  • Migdolai, nuvalyti, 100 gr.
  • Razinos, 100 gr.
  • Apelsino žievelės juostelės, 6 vnt.
  • Degtinė, 200 ml

Gaminimo eiga
 

  • Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
  • Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
  • Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.

Pabaigai…

Kai kyla abejonės, paprastumas gali išryškinti ingredientų kokybę.
Recepto raktažodžiai Alkoholiniai kokteiliai, Angliški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating