Migdoliniai kankorėžiai

Migdoliniai kankorėžiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Apsnigti kankorėžiai – tai ne tik labai skanus, bet ir labai išvaizdus, šventiškas receptas. Šie gražuoliai puikiai papuoš Jūsų šventinį stalą, o svečius paliks sužavėtus nauju, puikiu skoniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 12 porcijos

Ingredientai
  

  • 240 g kreminės varškės
  • 0,5 puodelio neriebaus majonezo arba graikiško jogurto
  • Šiek tiek apkeptų šoninės juostelių
  • 1,5 puodelio migdolų
  • Priedai: šiek tiek svogūno, žalumynų, pipirų, druskos

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Sudėti į kepimo indą migdolus, juos šiek tiek apkepinti (10-15 min.) orkaitėje.
  • Į maisto trintuvą sudėti kreminę varškę ir majonezą/graikišką jogurtą, gerai išmaišyti.
  • Į trintuvą sudėti ir supjaustytą šoninę, priedus, dar kartą sutrinti, kad viskas išsimaišytų.
  • Geriausia šią masę palikti pernakt, kad sustingtų.
  • Tuomet iš jos suformuoti kankorėžių formą, o ją prismaigstyti migdolų riešutais.
  • Štai ir viskas, rezultatas nuostabus!

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Kalėdiniai patiekalai, Nereikia kepti, Patiekalai iš riešutų, Patiekalai Kalėdoms, Sveiki patiekalai, Šventiniai patiekalai, Žiemos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating