Migdoliniai kankorėžiai
Apsnigti kankorėžiai – tai ne tik labai skanus, bet ir labai išvaizdus, šventiškas receptas. Šie gražuoliai puikiai papuoš Jūsų šventinį stalą, o svečius paliks sužavėtus nauju, puikiu skoniu.
Ingredientai
- 240 g kreminės varškės
- 0,5 puodelio neriebaus majonezo arba graikiško jogurto
- Šiek tiek apkeptų šoninės juostelių
- 1,5 puodelio migdolų
- Priedai: šiek tiek svogūno, žalumynų, pipirų, druskos
Gaminimo eiga
- Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
- Sudėti į kepimo indą migdolus, juos šiek tiek apkepinti (10-15 min.) orkaitėje.
- Į maisto trintuvą sudėti kreminę varškę ir majonezą/graikišką jogurtą, gerai išmaišyti.
- Į trintuvą sudėti ir supjaustytą šoninę, priedus, dar kartą sutrinti, kad viskas išsimaišytų.
- Geriausia šią masę palikti pernakt, kad sustingtų.
- Tuomet iš jos suformuoti kankorėžių formą, o ją prismaigstyti migdolų riešutais.
- Štai ir viskas, rezultatas nuostabus!
Pabaigai…
Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.