Naminiai kebabai

Naminiai kebabai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jeigu suvalgius nesveiko maisto pradeda graužti sąžinė, nurimkite ir išbandykite šį sveiką kebabo variantą. Šio recepto privalumai yra tokie, jog nereikės eiti į jokias užkandines, viską pagaminsite savomis rankomis, o lavaše esantys produktai bus sveiki, tad liksite ne tik sotūs, bet ir patenkinti 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pasaulio virtuvė
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g keptos vištienos
  • 1 lavašas
  • Keli agurkai (pagal skonį)
  • Keli pomidorai (pagal skonį)
  • Salotų lapai arba kopūstas (pagal skonį)
  • Tarkuotos morkos (pagal skonį)
  • Prieskoniai: druska pipirai, svogūnas, česnakas
  • 20 g lydytas surėlio

Gaminimo eiga
 

  • Ant lavašo užtepkite lydyto sūrelio.
  • Ant lavašo uždėti supjaustytus vištieną, agurkus, pomidorus, smulkintą kopūstą arba salotų lapus, morkas, prieskonius.
  • Lavašą susukti ir skanauti 🙂

Pabaigai…

Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating