Nepriklausomybės dienos punšas

Nepriklausomybės dienos punšas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Švęskite Kovo 11-ąją ragaudami šio pavasariško punšo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Alkoholiniai kokteiliai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 12 citrinų sultys
  • 900 g cukraus glajaus
  • 600 ml stiprios arbatos
  • 3 buteliai sauso raudonojo vyno
  • 1 butelis brendžio
  • 1 butelis atšaldyto šampano
  • citrinos griežinėlių

Gaminimo eiga
 

  • Į punšo indą supilkite citrinų sultis ir cukrų. Žiūrėkite, kad cukrus gerai ištirptų.
  • Dabar įmeskite keletą ledo kubelių ir supilkite arbatą, raudonąjį vyną ir brendį.
  • Pastatykite mišinį šaldytuve, kad gerai atšaltų.
  • Prieš pat patiekdami supilkite šampaną, tada kokteilyje atsiras daugiau burbuliukų.
  • Vaišinkitės kokteiliu iš didelių taurių, papuoštų citrinos griežinėliais.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Alkoholiniai kokteiliai, Punšas, Šampano kokteiliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating