
Nepriklausomybės dienos punšas
Švęskite Kovo 11-ąją ragaudami šio pavasariško punšo.
Ingredientai
- 12 citrinų sultys
- 900 g cukraus glajaus
- 600 ml stiprios arbatos
- 3 buteliai sauso raudonojo vyno
- 1 butelis brendžio
- 1 butelis atšaldyto šampano
- citrinos griežinėlių
Gaminimo eiga
- Į punšo indą supilkite citrinų sultis ir cukrų. Žiūrėkite, kad cukrus gerai ištirptų.
- Dabar įmeskite keletą ledo kubelių ir supilkite arbatą, raudonąjį vyną ir brendį.
- Pastatykite mišinį šaldytuve, kad gerai atšaltų.
- Prieš pat patiekdami supilkite šampaną, tada kokteilyje atsiras daugiau burbuliukų.
- Vaišinkitės kokteiliu iš didelių taurių, papuoštų citrinos griežinėliais.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.