Pašot kiaušinis su rūkyta lašiša

Pašot kiaušinis su rūkyta lašiša

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kol geriu rytinę kavą lauke tokį nuostabų, saulėtą rytą, mano mylimas Inge paruošia mums pusryčius. Šiandien bus pašot kiaušinis. Tai – kiaušinis, virtas be lukšto. Su puikia rūkyta lašiša, raudonuoju svogūnu, saldžiu, namie augintu pomidoru, neseniai kepta Challah pyne. Olandišką padažą gaminti patingėjome, tad ne, čia ne garsusis Benedikto kiaušinis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 3 minutes
Iš viso 13 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Pakankamai didelis, kad tilptų vanduo kiaušinių virimui)
  • Samptis (Patogu įmušti kiaušinį)
  • Šaukštas (Vandeniui išsukti)
  • Lėkštė (Patiekimui)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 2 vnt Kiaušiniai
  • 200 g Rūkyta lašiša - Supjaustyta gabalėliais
  • 1 vnt Raudonas svogūnas - Supjaustytas žiedeliais
  • 1 vnt Pomidoras - Supjaustytas griežinėliais
  • 2 riekės Challah pynė - Šviežiai kepta
  • pagal skonį Druska ir pipirai
  • 1 šlakelis Actas - Kiaušiniams virti

Gaminimo eiga
 

  • Užvirkite puodą vandens su šlakeliu acto ir druska.
  • Kiaušinį įmuškite į samtį, tada leiskite į verdantį vandenį. Prieš leidžiant kiaušinius (po vieną), gerai išsukite vandenį ratu.
  • Virti 3 minutes. Kiaušinį išimkite iš vandens ir patiekite su rūkyta lašiša, raudonuoju svogūnu, pomidoru ir challah pynė.
  • Patiekite ir mėgaukitės pusryčiais.

Pabaigai…

Galite papildyti šį patiekalą šviežiais žalumynais ar pasirinktu padažu.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 15gBaltymai: 25gRiebalai: 18gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 210mgNatris: 350mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Challah pynė, Pašot kiaušinis, Receptai su nuotraukomis, Rūkyta lašiša
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating