Pikantiškasis

Pikantiškasis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Degtinė puikiai tinka ne tik „Margaritai“ ruošti. Šio gėrimo tinka pilti į bet kokius mišinius, nes jis itin „lankstus“ komponentas. Todėl aš nuolat susiginčiju su tais, kurie yra susidarę klaidingą nuomonę, esą degtinė – beskonis gėrimas. Keista, tačiau degtinės skonis man visuomet primena degtinę, kaip ir džinas visada būna džino skonio. Tačiau jeigu jūs tikit, kad juoda ir balta – nėra spalvos, vis viena manysite, kad degtinė – tai vienintelis gėrimas, kuris visiškai neturi skonio. Ką gi – sumanu!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Alkoholiniai kokteiliai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • Citrinos skiltelė,
  • rupios druskos,
  • 50 ml degtinės,
  • atšaldytų greipfrutų sulčių (pagal skonį).

Gaminimo eiga
 

  • Papuoškite aukštos taurės kraštelius citrinų sulčių ir rupios druskos „šerkšnu“.
  • Iki pusės primeskite į taurę ledo kubelių ir pripilkite degtinės.
  • Dabar iki viršaus pripilkite greipfrutų sulčių.
  • Įmeskite citrinos skiltelę.

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Alkoholiniai kokteiliai, Degtinės kokteiliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating