Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais
Mėgstate įvairiausius lietinius? Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais yra greitai pagaminami ir tikrai patiks visai Jūsų šeimai.
Ingredientai
- Tešlai:
- miltai: 2 stiklinės
- kiaušiniai: 2
- pienas: 1 stiklinė
- vanduo: 1 stiklinė
- druska
- kepimo milteliai: 1 šaukštelis
- aliejus: kepti
- Įdarui:
- riebi žuvis: 500-600 g
- svogūnai: 100 g
- kiaušiniai: 1-2
- sviestas arba ryžių aliejus: 100 g
Gaminimo eiga
- Pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių).
- Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro, užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
- Įdaro paruošimas: Žuvį iškepkite. Išimkite kaulus, sumalkite mėsmale.
- Svogūną susmulkinkite, apkepkite ir sumaišykite su žuvimi, pridėkite smulkiai supjaustytus virtus kiaušinius ir ryžius.
Pabaigai…
Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.