Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Sunkus
Mėgstate įvairiausius lietinius? Rusiški lietiniai su žuvimi ir ryžiais yra greitai pagaminami ir tikrai patiks visai Jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Rusiški patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • miltai: 2 stiklinės
  • kiaušiniai: 2
  • pienas: 1 stiklinė
  • vanduo: 1 stiklinė
  • druska
  • kepimo milteliai: 1 šaukštelis
  • aliejus: kepti
  • Įdarui:
  • riebi žuvis: 500-600 g
  • svogūnai: 100 g
  • kiaušiniai: 1-2
  • sviestas arba ryžių aliejus: 100 g

Gaminimo eiga
 

  • Pilkite į keptuvę truputį tešlos (sluoksnis turėtų būti kiek storesnis, nei įprastų lietinių).
  • Šiek tiek apkepę, krėskite per vidurį įdaro, užpilkite dar vienu sluoksniu tešlos, po minutėlės apverskite.
  • Įdaro paruošimas: Žuvį iškepkite. Išimkite kaulus, sumalkite mėsmale.
  • Svogūną susmulkinkite, apkepkite ir sumaišykite su žuvimi, pridėkite smulkiai supjaustytus virtus kiaušinius ir ryžius.

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Rusiški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating