Šaldyti citrinų kubeliai – gaivus vitaminų šaltinis

Šaldyti citrinų kubeliai – gaivus vitaminų šaltinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ar žinojote, kad šaldytos citrinos gali būti naudojamos ne tik gaivinimui, bet ir kaip puikus būdas išsaugoti visus vitaminus bei skonį? Šis paprastas receptas ne tik padės išsaugoti citrinų naudingąsias savybes, bet ir suteiks galimybę lengvai pridėti šviežumo bet kokiam patiekalui ar gėrimui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Gaivinantys gėrimai, Prieskoniai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos
Kalorijos(-ų) 5 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Ledo kubelių formelės (Idealu citrinų sultims šaldyti)
  • Smulkintuvas (Citrinų trynimui ir sultims spausti)

Ingredientai
  

  • 3-4 vnt Citrinos - Gerai nuplautos ir nusausintos
  • 0.5 l Vanduo - Galite naudoti gryną citrinų sultis be vandens

Gaminimo eiga
 

  • Citrinas nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite sultis.
  • Jei naudojate, įpilkite vandens į sultis ir išmaišykite.
  • Supilkite citrinų sultis į ledo kubelių formeles ir užšaldykite. Leiskite joms visiškai sustingti prieš naudojimą.

Pabaigai…

Šaldyti citrinų kubeliai yra puikus būdas pridėti gaivų skonį į vandenį, arbatą ar kitus gėrimus. Galima naudoti kaip natūralų skonio priedą desertams ar pagrindiniams patiekalams.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 5kcalAngliavandeniai: 1gBaltymai: 0.1gKalis: 15mgSkaidulos: 0.1gCukrus: 0.5gVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Gėrimų priedai, Šaldytos citrinos, Šaldytos sultys, Vitaminai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating