Silkių sušiai

Silkių sušiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visų švenčių stalas, o ypač Kūčių, neįsivaizduojamas be žuvies. Viena populiariausių ir dažniausiai gaminama yra silkė. Siūlome savo šventinį stalą paįvairinti šventiniais silkių sušiais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 vienetai marinuotos silkių filė
  • 2 šaukštai marinuotų burokėlių
  • 4 išvirtos ir sutrintos bulvės
  • 4 šaukštai aliejaus kepimui
  • Prieskoniai: svogūnai, druska, paprika, muskatas ir kiti mėgiami pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Svogūnus susmulkinti ir pakepti keptuvėje.
  • Virtas sutrintas bulves pagardinti prieskoniais, supilti kepintus svogūnus.
  • Pasiruošti silkių filė, ją padalinti į norimo dydžio gabalėlius, ant kurių dėti bulvių masę, ant viršaus dėti marinuotų burokėlių.
  • Silkę su įdaru sulenkti ir susukti į ritinėlį – sušį.

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Kalėdų patiekalai, Kalėdų receptai, Netikras sushi, Silkės patiekalai, Šventiniai patiekalai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating