Greiti pietūs
Norite išbandyti šį patiekalą? Skaitykite toliau.
Ingredientai
- triušienos faršo 500 g. (galima naudoti ir kitą)
- fermentinio sūrio 300 g.
- makaronų 400 g.,
- šampinionų 200 g.,
- 2-3 pomidorų,
- svogūno,
- svogūno laiškų,
- krapų, petražolių, čili (pagal skonį),
- majonezo,
- pomidorų padažo,
- alyvuogių aliejaus,
- sojos aliejaus,
- druskos,
- maltų juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga
- Pasūdome faršą, sudedame į aliejumi išteptą formą su smulkintu svogūnu. Viršų padengiame majonezo sluoksniu, sudedame pjaustytus šampinionus ir smulkiną pomidorą. Šauname į orkaitę pusvalandžiui su temperatūra. Likus min. užbarstome svogūno laiškus, krapus, petražoles, tarkuotą sūrį ir keptame įkaitintoje orkaitėje likusį laiką, kol gražiai išsilydįs sūris.
- Tame laike verdame makaronus. Orkaitėje paruoštą faršą su pomidoru ir lydytu sūriu supjaustome kvadratėliais ir dedame į lėkštę su makaronais. Gaunasi labai skanus patiekalas minimaliomis pastangomis.
Pabaigai…
Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.