Greiti pietūs

Greiti pietūs

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Norite išbandyti šį patiekalą? Skaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • triušienos faršo 500 g. (galima naudoti ir kitą)
  • fermentinio sūrio 300 g.
  • makaronų 400 g.,
  • šampinionų 200 g.,
  • 2-3 pomidorų,
  • svogūno,
  • svogūno laiškų,
  • krapų, petražolių, čili (pagal skonį),
  • majonezo,
  • pomidorų padažo,
  • alyvuogių aliejaus,
  • sojos aliejaus,
  • druskos,
  • maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga
 

  • Pasūdome faršą, sudedame į aliejumi išteptą formą su smulkintu svogūnu. Viršų padengiame majonezo sluoksniu, sudedame pjaustytus šampinionus ir smulkiną pomidorą. Šauname į orkaitę pusvalandžiui su temperatūra. Likus min. užbarstome svogūno laiškus, krapus, petražoles, tarkuotą sūrį ir keptame įkaitintoje orkaitėje likusį laiką, kol gražiai išsilydįs sūris.
  • Tame laike verdame makaronus. Orkaitėje paruoštą faršą su pomidoru ir lydytu sūriu supjaustome kvadratėliais ir dedame į lėkštę su makaronais. Gaunasi labai skanus patiekalas minimaliomis pastangomis.

Pabaigai…

Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.
Recepto raktažodžiai Makaronai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating