Kalakutienos ir kiaulienos salotų puodeliai

Kalakutienos ir kiaulienos salotų puodeliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo procesas ir ingredientai nurodyti žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Azijietiški patiekalai, Patiekalai pietums
Virtuvė Azijietiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 nuplautos ir atskirtos aisbergo salotos
  • 10 mažais gabaliukais supjautytų kalakutienos griežinėlių arba keptos kalakutienos krūtinėlės (jei norite greičiau pagaminamo patiekalo šio dalyko atsisakykite)
  • 300 g. liesos kiaulienos faršo
  • 2 svogūnai supjaustyti mažais griežinėliais
  • 1/2 šaukšto čili padažo
  • 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų svogunėlių (neprivaloma)

Gaminimo eiga
 

  • Sudėkite kiaulienos faršą į keptuvę ir kepkite kol iškeps. Taip pat iškepkite ir kalakutieną arba kalakutienos krūtinėlę. Dubenėlyje sumaišykite iškeptą faršą, kalakutieną, svogūnus padažą ir džiovintus svogunėlius.
  • Sudėkite aisbergo salotas ant lėkštės, dėkite du didelius šaukštus pagaminto mišinio ant salotų ir patiekite.
  • Patarimas: Prieš patiekiant suvyniokite į rutulius arba padarykite kaip puodelius. Šis patiekalas yra valgomas rankomis.

Pabaigai…

Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Kalakutienos patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Patiekalai vaikams, Paukštienos patiekalai, Receptai su nuotraukomis, Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating