Kalakutienos ir kiaulienos salotų puodeliai
Gaminimo procesas ir ingredientai nurodyti žemiau.
Ingredientai
- 1 nuplautos ir atskirtos aisbergo salotos
- 10 mažais gabaliukais supjautytų kalakutienos griežinėlių arba keptos kalakutienos krūtinėlės (jei norite greičiau pagaminamo patiekalo šio dalyko atsisakykite)
- 300 g. liesos kiaulienos faršo
- 2 svogūnai supjaustyti mažais griežinėliais
- 1/2 šaukšto čili padažo
- 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų svogunėlių (neprivaloma)
Gaminimo eiga
- Sudėkite kiaulienos faršą į keptuvę ir kepkite kol iškeps. Taip pat iškepkite ir kalakutieną arba kalakutienos krūtinėlę. Dubenėlyje sumaišykite iškeptą faršą, kalakutieną, svogūnus padažą ir džiovintus svogunėlius.
- Sudėkite aisbergo salotas ant lėkštės, dėkite du didelius šaukštus pagaminto mišinio ant salotų ir patiekite.
- Patarimas: Prieš patiekiant suvyniokite į rutulius arba padarykite kaip puodelius. Šis patiekalas yra valgomas rankomis.
Pabaigai…
Skirkite laiko mėgautis maisto gaminimo aromatais ir garsais; tai yra dalis patirties.