Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais

Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais. Radau štai tokį receptuką, išbandžiau-skanu!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 1 hour 10 minutes
Gamyba 50 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Patiekalai pietums
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • morkų
  • majonezo
  • tepamo varškės sūrio
  • agurkų

Gaminimo eiga
 

  • papločiui reikės 300g sutarkuotų smulkia burokine tarka morkų (pas mane buvo 340g) 3 kiaušinių, 5 valg.š. miltų, druskos pagal skonį ir aš dar įdėjau nuo saves 1 valg.š (ne kaupiną) majonezo, bet galit ir nedėt.
  • Viską išmaišyt, dėt ant kepimo popieriaus (patepto aliejum) ir kepti 190° 20-25 min. Atvėsint.
  • Nuimt popierių ir ant tos pusės tept tepamą varškės sūrį arba majonezą, išdėliot plėšytas krabų lazdeles, juostelėm plaustytus agurkus, dar patept majonezu (galima virto kiaušinio-majonezo mišiniu) užbert česnakiuko, krapų ir susukt vyniotinį.
  • Suvyniot į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą nakčiai. Skanaus!

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Agurkai, Agurkų patiekalai, Krabų lazdelės, Krabų lazdelių patiekalai, Krabų mėsa, Morkų duona, Morkų patiekalai, Patiekalai iš morkų, Užkandžiai, Užkandžiai su krabų lazdelėmis, Vyniotiniai, Vyniotinis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating