
Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais
Morkų vyniotinis su krabų lazdelėmis ir agurkais. Radau štai tokį receptuką, išbandžiau-skanu!
Ingredientai
- morkų
- majonezo
- tepamo varškės sūrio
- agurkų
Gaminimo eiga
- papločiui reikės 300g sutarkuotų smulkia burokine tarka morkų (pas mane buvo 340g) 3 kiaušinių, 5 valg.š. miltų, druskos pagal skonį ir aš dar įdėjau nuo saves 1 valg.š (ne kaupiną) majonezo, bet galit ir nedėt.
- Viską išmaišyt, dėt ant kepimo popieriaus (patepto aliejum) ir kepti 190° 20-25 min. Atvėsint.
- Nuimt popierių ir ant tos pusės tept tepamą varškės sūrį arba majonezą, išdėliot plėšytas krabų lazdeles, juostelėm plaustytus agurkus, dar patept majonezu (galima virto kiaušinio-majonezo mišiniu) užbert česnakiuko, krapų ir susukt vyniotinį.
- Suvyniot į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą nakčiai. Skanaus!
Pabaigai…
Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.