Bandelės su sūriu ir dešrele

Bandelės su sūriu ir dešrele

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Recepto ir nuotraukos autorė: Loreta Grigalevičienė
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 stiklinė šilto vandens
  • 11g. sausų arba 25 g. šlapių mielių
  • žiupsnelis druskos
  • 1 v.š. cukraus
  • 150 g. majonezo
  • 4 stiklinės miltų
  • dešrelių
  • fermentinio sūrio

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia į šiltą vandenį sudėkite mieles, cukrų, druską, majonezą, išmaišykite, berkite miltus ir užminkykite tešlą. Kildinkite maždaug valandas. Suformavę gaminį dar pakildinkite apie minučių.
  • Galiausiai į orkaitę, kepame laipsnių temperatūroje – minučių.

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Bandelės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating