Bandelės su sūriu ir dešrele
Recepto ir nuotraukos autorė: Loreta Grigalevičienė
Ingredientai
- 1 stiklinė šilto vandens
- 11g. sausų arba 25 g. šlapių mielių
- žiupsnelis druskos
- 1 v.š. cukraus
- 150 g. majonezo
- 4 stiklinės miltų
- dešrelių
- fermentinio sūrio
Gaminimo eiga
- Pirmiausia į šiltą vandenį sudėkite mieles, cukrų, druską, majonezą, išmaišykite, berkite miltus ir užminkykite tešlą. Kildinkite maždaug valandas. Suformavę gaminį dar pakildinkite apie minučių.
- Galiausiai į orkaitę, kepame laipsnių temperatūroje – minučių.
Pabaigai…
Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.