Blynai su obuoliais ir bananais

Blynai su obuoliais ir bananais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jūsų idėjos ir pastabos laukiamos komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 nedidelių obuolių
  • 2 nedidelių bananų
  • 4 nedidelių kiaušinių
  • 120 g varškės
  • 4 šaukštų natūralaus jogurto
  • 1 kupino šaukšto rudojo cukraus
  • 1 šaukšto maltų sėmenų
  • 160 g speltos miltų
  • 30 g (1 kupino šaukšto) paprastų kvietinių miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • Kupino šaukštelio cinamono

Gaminimo eiga
 

  • Obuolius sutarkuojame arba supjaustome pusės cm storio šiaudeliais. Bananus sugnaibome arba supjaustome riekelėmis
  • Kiaušinius, cukrų, varškę, jogurtą sudedame į dubenį ir gerai išsukame, kad būtų vientisa masė.
  • Miltus persijojame, sumaišome su kepimo milteliais ir suberiame į kiaušinių masę. Bus gana tiršta (blynams atrodytų per tiršta) tešla.
  • Ją sumaišome su vaisiais, tešla nuo vaisių truputį paskystės, bet nebus skysta, viskas laikysis tvirtai vietoje ir labai nebėgs į kraštus. Bet todėl, kad yra labai daug vaisių, tai ir nenorim, kad tešla būtų skysta, tada neišeis blynas…
  • Kepam gerai įkaitintoje keptuvėje aliejuje (šiuo metu mano favoritas blynų kepime yra kokosų aliejus).

Pabaigai…

Maisto gamyba yra menas – nebijokite eksperimentuoti su skoniais ir technikomis.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating