Blynai su obuoliais, nektarinais ir agrastų uogiene

Blynai su obuoliais, nektarinais ir agrastų uogiene

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Blynai su obuoliais, nektarinais ir agrastų uogiene yra greitai ir labai skaniai paruošiami blynai. Jie tikrai patiks visai jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 gramų miltų,
  • 2 kiaušinių,
  • 400 mililitrų kefyro,
  • žiupsnelio druskos,
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus,
  • 2 didelių obuolių,
  • aliejaus kepimui,
  • 2 nektarinų,
  • mėgiamos uogienės (naudojau agrastų).

Gaminimo eiga
 

  • Į išplaktus kiaušinius supylti kefyrą.
  • Suberti miltus, druską ir cukrų. Išmaišyti. Jei tešla per skysta, įberkite miltų.
  • Nuplautus obuolius nulupti ir stambiai sutarkuoti.
  • Tarkius subeti į tešlą. Išmaišyti.
  • Į įkaitintą aliejų dėti po šaukštą masės kiekvienam blynui.
  • Kepti, kol viena ir kita pusės gražiai apkeps.
  • Nektarinus nuplauti, nusausinti, perpjauti pusiau ir išimti kauliuką.
  • Puseles supjaustyti skiltelėmis.
  • Ant blynų užpilti agrastų uogienės ir papuošti nektarinais.

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai pusryčiams, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating