Blyneliai su morkomis ir saldžiosiomis paprikomis

Blyneliai su morkomis ir saldžiosiomis paprikomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, keiskite pagal poreikį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kvietinių miltų: 200 gramų
  • cukraus: 40 gramų
  • kiaušinių: 2
  • pieno: 1 stiklinės
  • morkų: 1
  • saldžiosios paprikos: 1 (vid. dydžio)
  • svogūnų: 1 (nedidelio)
  • aliejaus kepimui: 7 valgomųjų šaukštų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sumaišome tešlą iš miltų, cukraus, pieno, kiaušinių bei iškepame blynelius.
  • Tuomet sutarkuojame morką, supjaustome svogūną, saldžiąją papriką bei viską porą minučių kepame ant aliejaus keptuvėje.
  • Galiausiai uždedame ant blyno įdarą, o ant jo – kitą blyną, vėl dedame įdaro bei uždengiame kitu nauju blynu ir t. t. Gautis sluoksniuotas blynelių bokštas. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Blynai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating