Blyneliai su morkomis ir saldžiosiomis paprikomis
Ingredientai surašyti apačioje, keiskite pagal poreikį.
Ingredientai
- kvietinių miltų: 200 gramų
- cukraus: 40 gramų
- kiaušinių: 2
- pieno: 1 stiklinės
- morkų: 1
- saldžiosios paprikos: 1 (vid. dydžio)
- svogūnų: 1 (nedidelio)
- aliejaus kepimui: 7 valgomųjų šaukštų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia sumaišome tešlą iš miltų, cukraus, pieno, kiaušinių bei iškepame blynelius.
- Tuomet sutarkuojame morką, supjaustome svogūną, saldžiąją papriką bei viską porą minučių kepame ant aliejaus keptuvėje.
- Galiausiai uždedame ant blyno įdarą, o ant jo – kitą blyną, vėl dedame įdaro bei uždengiame kitu nauju blynu ir t. t. Gautis sluoksniuotas blynelių bokštas. Tikras skanumėlis!
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.