Blyneliai su šokolado traškučiais
Daugiau informacijos rasite apačioje.
Ingredientai
- kiaušiniai: 2
- liesas jogurtas: 100 mililitrų
- liesas pienas: 150 mililitrų
- cukrus: 5 valgomieji šaukštai
- šokolado traškučiai: 1 sauja
- miltai: 1,5 puodelio
- kepimo milteliai: 1 šaukštelis
- vanilinas: žiupsnelis
- cinamonas: žiupsnelis
Gaminimo eiga
- Pirmiausia kiaušinius su cukrumi gerai išsukame šakute, supilame jogurtą, pieną bei miltus, sumaišome su kepimo milteliais. Viską labai gerai išmaišome. Įdedame šokolado traškučių, vanilino bei cinamono. Įmaišome aliejaus.
- Tuomet įkaitiname tefloninę keptuvę, šaukštu semiame tešlą, liejame į keptuvę formuojame apskritimus, kepame ant labai silpnos ugnies, kiekvieną blynelį po maždaug minutes iš abiejų pusių.
- Galiausiai blynelius apibarstome cukraus pudra bei patiekiame. Galime pagardinti uogiene. Tikras skanumėlis!
Pabaigai…
Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.