Imbierinis moliūgo kepalėlis

Imbierinis moliūgo kepalėlis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Minkštutė ir purutė, kvapni ir nuostabaus skonio imbierinė moliūgo duonelė – tai puikus pasirinkimas pusryčiams, užkandžiams, vaišių stalui ar tiesiog jaukiai dienai!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 puodeliai avižinių miltų
  • 0,5 puodelio migdolų miltų
  • 60 g rudojo arba kokosinio cukraus
  • Priedai: 1 šaukštas obuolių acto, 2 šaukšteliai imbiero, šaukštelis kepimo miltelių ir sodos, truputis druskos
  • 1 puodelis moliūgo tyrelės
  • 60 g klevų sirupo
  • 50 g riešutų sviesto
  • 0,5 puodelio migdolų pieno
  • 2 kiaušiniai

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, pasiruošti duonelės kepimo indą.
  • Dideliame dubenyje iki vientisos masės išmaišyti visus drėgnus ingredientus.
  • Kitame subenyje iki lygios masės sumaišyti visus sausus ingredientus.
  • Tuomet viską labai gerai sumaišyti kartu, sudėti į kepimo indą, gražiai išlyginti.
  • Kepti apie 1 valandą, kol duonelė gražiai paruduos, o medinis pagaliukas neaplips tešla.

Pabaigai…

Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Desertai, Duona, Duonelė, Greitai pagaminami, Imbierinė duona, Imbierinė duonelė, Kepti orkaitėje, Moliūgo duona, Moliūgo duonelė, Moliūgo patiekalai, Patiekalai pusryčiams, Sveiki patiekalai, Sveikuoliška duonelė, Užkandžiai, Veganams, Vegetarams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating