Kepti varškėčiai su razinų įdaru
Gaunasi panašiai kaip nuotraukose.
Ingredientai
- varškė: 600 gramų
- miltai: 150 gramų
- kiaušiniai: 3
- kepimo milteliai
- vanilinis cukrus
- druska
- Razinų įdarui:
- razinos: 200 gramų
- aguonos: 30 gramų
- graikiniai kapoti riešutai: 40 gramų
- marmeladas: 50 gramų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia varškę sumaišykime su kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, druska, kepimo milteliais bei miltais. Tuomet į puodą įpilkime šiek tiek vandens, suberkime razinas. Virkite maždaug minučių. Po to sudėkime aguonas, kapotus riešutus, marmeladą bei pavirkime dar minučių.
- Galiausiai įdarą sudėkime į varškėčių vidų ir kepkime keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekime su skania grietine. Viską papuoškime šviežiomis uogomis. Skanaus! Ragaujam 🙂
Pabaigai…
Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.