Kepti varškėčiai su razinų įdaru

Kepti varškėčiai su razinų įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaunasi panašiai kaip nuotraukose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • varškė: 600 gramų
  • miltai: 150 gramų
  • kiaušiniai: 3
  • kepimo milteliai
  • vanilinis cukrus
  • druska
  • Razinų įdarui:
  • razinos: 200 gramų
  • aguonos: 30 gramų
  • graikiniai kapoti riešutai: 40 gramų
  • marmeladas: 50 gramų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia varškę sumaišykime su kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, druska, kepimo milteliais bei miltais. Tuomet į puodą įpilkime šiek tiek vandens, suberkime razinas. Virkite maždaug minučių. Po to sudėkime aguonas, kapotus riešutus, marmeladą bei pavirkime dar minučių.
  • Galiausiai įdarą sudėkime į varškėčių vidų ir kepkime keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekime su skania grietine. Viską papuoškime šviežiomis uogomis. Skanaus! Ragaujam 🙂

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Apkepai, Kiaušinių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating