Lietiniai blynai su varške ir persikais

Lietiniai blynai su varške ir persikais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašiau čia. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušinių: 2
  • pieno: 200 mililitrų
  • kvietinių miltų: 80 gramų
  • sviesto: 1 valgomojo šaukšto
  • cukraus: 5 valgomųjų šaukštų
  • varškės: 350 gramų
  • grietinės: 3 valgomųjų šaukštų
  • konservuotų persikų: 150 gramų
  • vanilinio cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
  • barstomos karamelės: 1 arbatinio šaukštelio
  • aliejaus: kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia lietinių tešlai sumaišome kiaušinius, tirpintą sviestą, pusę stiklinės pieno, vieną šaukštą cukraus ir miltus.
  • Tuomet įkaitiname keptuvę su šiek tiek aliejaus, pilame į keptuvę du šaukštus tešlos, paskirstome per visą keptuvės plotą bei gražiai apkepkame blyną iš abiejų pusių. Taip iškepame visą pasigamintą tešlą.
  • Galiausiai įdarui sumaišome varškę su grietine, likusiu cukrumi ir vanile. Ant kiekvieno iškepto blyno dedame po maždaug du šaukštus ką tik paruošto įdaro, skilteles persiko. Suvyniojame bei apibarstome karamele (pabarstukais). Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Blynai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating