Lietiniai su varškės ir persikų įdaru

Lietiniai su varškės ir persikų įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Begalo skanūs lietiniai su varškės ir persikų įdaru.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • pienas: 1 stiklinė
  • gazuotas mineralinis vanduo: 1 stiklinė
  • kiaušiniai: 1-2
  • miltai
  • cukrus: 1 šaukštas
  • vanilinis cukrus: 1 šaukštelis
  • aliejus su karotinu: kepti
  • Įdarui:
  • varškė su persikų gabaliukais: 2 pakeliai
  • konservuoti persikai: 3-5 puselės
  • braškės: šviežios arba šaldytos
  • konservuoti persikai: dar atskirai

Gaminimo eiga
 

  • Iš tešlai skirtų produktų sumaišykite skystą masę ir iškepkite gražius lietinius.
  • Tuomet varškę išmaišykite su susmulkintais persikais, dėkite ją ant blynų, gražiai sulankstykite.
  • Po to apkepkite ir tiekite jums patikančiose lėkštėse su trintomis braškėmis ir persikais (pasirinkite pagal savo arba tų, kurie ragaus skonį).

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, Patiekalai pusryčiams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating