Lietiniai su varškės ir persikų įdaru
Begalo skanūs lietiniai su varškės ir persikų įdaru.
Ingredientai
- Tešlai:
- pienas: 1 stiklinė
- gazuotas mineralinis vanduo: 1 stiklinė
- kiaušiniai: 1-2
- miltai
- cukrus: 1 šaukštas
- vanilinis cukrus: 1 šaukštelis
- aliejus su karotinu: kepti
- Įdarui:
- varškė su persikų gabaliukais: 2 pakeliai
- konservuoti persikai: 3-5 puselės
- braškės: šviežios arba šaldytos
- konservuoti persikai: dar atskirai
Gaminimo eiga
- Iš tešlai skirtų produktų sumaišykite skystą masę ir iškepkite gražius lietinius.
- Tuomet varškę išmaišykite su susmulkintais persikais, dėkite ją ant blynų, gražiai sulankstykite.
- Po to apkepkite ir tiekite jums patikančiose lėkštėse su trintomis braškėmis ir persikais (pasirinkite pagal savo arba tų, kurie ragaus skonį).
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.