Orkaitėje keptas omletas

Orkaitėje keptas omletas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateikiami ingredientai ir recepto aprašymas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušiniai: 10
  • pienas: 500 mililitrų
  • druska: 1 arbatinis šaukštelis
  • sviestas: skardos patepimui
  • sviestas: 60 gramų (uždėjimui ant viršaus)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia į dubenį supilame pieną bei druską. Sudedame kiaušinius bei išmaišome pasinaudodami šakutės pagalba, bet neplakame.
  • Tuomet ištepame skardą sviestu bei supilame išmaišytą masę. Kuo gilesnis mūsų indas, tuo omletas bus puresnis bei storesnis.
  • Omletą kepame iki laipsnių tempertūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių.
  • Galiausiai ant iškepusio omleto viršaus uždedame sviesto gabaliukus. Paprasta, greita ir skanu!

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Kiaušinių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating