Valdorfo pirštelių sumuštiniai

Valdorfo pirštelių sumuštiniai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti šį patiekalą taip, kaip aprašiau. Pasidalinkite savo versijomis komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Patiekalai pusryčiams
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1/4 puodelio graikiškų riešutų
  • 1 mažas raudonas obuolys
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos sulčių
  • 1/2 smulkiai pjaustyto saliero
  • 1 puodelis vištienos, smulkiai pjaustytos
  • 1/4 puodelio majonezo
  • 12 riekių baltos duonos

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (iki naudojant ventiliatorių). Į kepimo indą suberkite graikiškus riešutus ir kepkite minutes. Padėkite į šalį atvėsinti, tada smulkiai supjaustykite.
  • Obuolį sutarkuokite su žievele ir nedelsiant sumaišykite su citrinos sultimis, kad neprarastų spalvos. Sudėkite salierą, vištieną, graikiškus riešutus, majonezą ir viską gerai sumaišykite. Pagal skonį pagardinkite prieskoniais.
  • Vištienos mišinį užtepkite ant riekių duonos prie kraštų palikdami šiek tiek vietos. Ant kiekvieno sumuštinio viršaus uždėkite po dar vieną riekę duonos. Nupjaukite plutą, tada kiekvieną sumuštinį perpjaukite į dalis. Patiekite lėkštėje.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Paukštienos patiekalai, Sveiki patiekalai, Užkandžiai, Vasariški patiekalai, Vieno kąsnio užkandžiai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating