Aluje kepti vištienos sparneliai
Apie receptą ir ingredientus skaitykite žemiau.
Ingredientai
- 8 vienetai vištienos sparnelių,
- 2 morkos,
- 3 vnt. česnakų,
- 500 ml alaus,
- druska,
- pipirai.
Gaminimo eiga
- Sparnelius sudėkite į plastkinį indą. Česnakus nulupkite, supjaustykite mažais gabaliukais, sudėkite druską, pipirus (maltus) ir viską sumaišykite, uždarykite indą ir dėkite porai valandų (galima ir parai laiko) į šaldytuvą.
- Morkas nuskutame, supjaustome griezineliais ir jais isklojame kepimo skarda.
- Ant morkų griežinėlių sudėkite paruoštus sparnelius ir viską uzpilkite alumi.
- Kepkite laipsnių temperatūroje ir kas minučių pašlakstykite sparnelius susidariusiomis sultimis.
Pabaigai…
Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.