Aluje kepti vištienos sparneliai

Aluje kepti vištienos sparneliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Apie receptą ir ingredientus skaitykite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 8 vienetai vištienos sparnelių,
  • 2 morkos,
  • 3 vnt. česnakų,
  • 500 ml alaus,
  • druska,
  • pipirai.

Gaminimo eiga
 

  • Sparnelius sudėkite į plastkinį indą. Česnakus nulupkite, supjaustykite mažais gabaliukais, sudėkite druską, pipirus (maltus) ir viską sumaišykite, uždarykite indą ir dėkite porai valandų (galima ir parai laiko) į šaldytuvą.
  • Morkas nuskutame, supjaustome griezineliais ir jais isklojame kepimo skarda.
  • Ant morkų griežinėlių sudėkite paruoštus sparnelius ir viską uzpilkite alumi.
  • Kepkite laipsnių temperatūroje ir kas minučių pašlakstykite sparnelius susidariusiomis sultimis.

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating