Aluje troškinta vištiena

Aluje troškinta vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matote patiekalą iš apačioje nurodytų ingredientų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kilogramas vištų blauzdelių
  • 0.5l tamsaus alaus
  • prieskoniai vištienai
  • druska
  • juodieji pipirai
  • 2 vienetai citrinos
  • rozmarino

Gaminimo eiga
 

  • Vištieną įtriname prieskonių mišiniu, apipilame alumi, marinuojame valandas.
  • Įdedame vištieną į kepimo formą.
  • Taip pat į kepimo formą šalia vištienos įdėkime supjaustytą riekelėmis citriną bei susmulkintą rozmariną.
  • Kepame laipsnių temperatūroje apie – minutes.

Pabaigai…

Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating