Aluje virtos šviežios dešros

Aluje virtos šviežios dešros

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Recepto instrukcijos pateiktos žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kg šviežių dešrų
  • 1,5 litro alaus (būtų geriau naminis)
  • 1 šaukštas sviesto
  • 2 svogūnai
  • 1/3 citrinos
  • 2 šaukštai miltų
  • 10 bulvių
  • 1 litras raugintų kopūstų

Gaminimo eiga
 

  • Į puodą įdedame dešras, sviestą, per pusę perpjautus svogūnus, užpilame alumis, kad apsemtų, ir viriame, kol iš dešrų pradės sunktys sultys. (Tik žiūrėkite, jog dešros neprisviltų)
  • Baigiant dešroms virti, įdedame gabaliukais supjaustytą citriną, supilame vandenyje išmaišytus miltus, dar pamaišome bei paviriname ir patiekiame į stalą su tuo pačiu padažu.
  • Šios dešros valgomos su bulvėmis, išvirtomis su lupenomis, raugintais kopūstais ar agurkais.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating