Balandėliai su triušiena ir keptais pomidorais

Balandėliai su triušiena ir keptais pomidorais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie šį receptą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 360 g maltos triušienos
  • 6 viršutinių kinietiško kopūsto lapų
  • 120 g ryžių
  • 80 g sūrio
  • svogūno (į mėsą ir padažui)
  • 2-3 skiltelių česnako
  • čili (pagal skonį)
  • 40 g sviesto
  • 100 g pievagrybių
  • 200 g grietinėlės
  • 40 g grietinės
  • 3-4 pomidorų
  • 100 g sultinio
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Smulkiai supjaustome svogūnus, dalį svogūnų pakepiname aliejuje ir sviesto mišinyje. Išverdame ryžius. Sumaišome mėsą, ryžius, tarkuotą sūrį, pakepintus svogūnus, dedame druskos ir pipirus.
  • Kopūsto lapo kietąją dalį nupjauname, pilame verdančio vandens ir palaikome – sekundžių. Ištraukus nardiname į šaltą vandenį. Ant kopūsto lapų dedame mėsos kukulius ir susukame.
  • Supjaustome grybus, pakepiname aliejaus bei sviesto mišinyje. Ten pat sudedame ir pakepiname svogūnus.
  • Įpilame sultinio, dedame druskos ir pipirų, užverdame, Keptuvėje iš abiejų pusių apkepiname balandėlius, juos dedame į troškinimo puodą su padažu ir troškinkite ant vidutinio kaitrumo ugnies apie – min. Supilame grietinėlę, troškinkite min. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome grietinę. Sudedame pomidorus, čili, barstome druskos ir pipirų, šauname į orkaitę temperatūroje min.
  • Į dubenėlį sudedame balandėlius, užpilame padažu ir papuošiame keptais pomidorais bei žalumynais. Pirštelius laižysite.

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating