Bandelės su mėsa
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti pagal savo poreikius.
Ingredientai
- 350 g kiaulienos ir jautienos faršo
- 1 svogūnas
- 100 g fermentinio sūrio
- 250 g pievagrybių
- prieskonių
- 3 lakštai šildytos mielinės tešlos
- 1 kiaušinis
Gaminimo eiga
- Atšildome tešlą, keptuvėje apkepiname faršą ir susmulkintą svogūną su prieskoniais.
- Kartu sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius.
- Tada į paruoštą mėsos masę sudedame tarkuotą sūrį,
- Suformuojame tešlą ir įdarome mėsos įdarą.
- Kepinius aptepame kiaušinio plakiniu.
- Kepame orkaitėje – minučių laipsnių temperatūroje.
Pabaigai…
Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.