Bandelės su mėsa

Bandelės su mėsa

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti pagal savo poreikius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 350 g kiaulienos ir jautienos faršo
  • 1 svogūnas
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 250 g pievagrybių
  • prieskonių
  • 3 lakštai šildytos mielinės tešlos
  • 1 kiaušinis

Gaminimo eiga
 

  • Atšildome tešlą, keptuvėje apkepiname faršą ir susmulkintą svogūną su prieskoniais.
  • Kartu sudedame smulkiai pjaustytus pievagrybius.
  • Tada į paruoštą mėsos masę sudedame tarkuotą sūrį,
  • Suformuojame tešlą ir įdarome mėsos įdarą.
  • Kepinius aptepame kiaušinio plakiniu.
  • Kepame orkaitėje – minučių laipsnių temperatūroje.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Patiekalai iškylai, Patiekalai su sūriu, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating