Čičinskiukai

Čičinskiukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai tokie kaip surašiau apačioje, jei reikia galite keisti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g varškės
  • 300 g kefyro
  • 1 kiaušinis
  • 500 g kvietinių miltų
  • 1 šaukštelis sodos
  • 6 dešrelės
  • prieskoniai

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišome kefyrą su soda, įmušame kiaušinį, įdedame varškę ir didžiąją dalį miltų.
  • Suminkome tešlą.
  • Tešla turi nebekibti prie rankų bet ir būti tinkama kočiojimui.
  • Tešla iškočiojame iki maždaug m storio ir supjaustome centimetrų juostomis.
  • Supjaustome dešreles išilgai į dalis ir išvoliojame prieskoniuose.
  • Kad neišsyviniotų, gerai užspaudę galus, dešreles spirale vyniojame į tešlą.
  • Ir verdame įkaitintame aliejuje, kol čičinskiukai įgauna šviesiai rudą atspalvį! Skanaus!

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating