Čičinskiukai
Ingredientai tokie kaip surašiau apačioje, jei reikia galite keisti.
Ingredientai
- 200 g varškės
- 300 g kefyro
- 1 kiaušinis
- 500 g kvietinių miltų
- 1 šaukštelis sodos
- 6 dešrelės
- prieskoniai
Gaminimo eiga
- Sumaišome kefyrą su soda, įmušame kiaušinį, įdedame varškę ir didžiąją dalį miltų.
- Suminkome tešlą.
- Tešla turi nebekibti prie rankų bet ir būti tinkama kočiojimui.
- Tešla iškočiojame iki maždaug m storio ir supjaustome centimetrų juostomis.
- Supjaustome dešreles išilgai į dalis ir išvoliojame prieskoniuose.
- Kad neišsyviniotų, gerai užspaudę galus, dešreles spirale vyniojame į tešlą.
- Ir verdame įkaitintame aliejuje, kol čičinskiukai įgauna šviesiai rudą atspalvį! Skanaus!
Pabaigai…
Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.