Ėrienos šonkauliukai troškinti kopūstuose

Ėrienos šonkauliukai troškinti kopūstuose

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa, ką reikia žinoti apie receptą, pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 800 g ėrienos šonkaulių
  • 800 g raugintų kopūstų
  • morkos
  • svogūno
  • 3 valgomųjų šaukštų taukų
  • 1 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 5 džiovintų slyvų
  • pipirų
  • lauro lapelių
  • druskos

Gaminimo eiga
 

  • Jei kopūstai labai rūgštūs, nuplauname, pridedame stambiai tarkuotą morką, užpilame vandens, kad apsemtų mūsų turinį puode. Sudedame ėrienos šonkauliukus ant kopūstų, suberiame smulkintą pakepintą svogūną, slyvas, prieskonius ir šaukštą taukų. Greitpuodį uždengiame ir statome ant ugnies min.
  • Nuoriname, kaičiame keptuvę, dedame likusius taukus, sudedame kepimui ėrieną. Pati mėsytė jau labai minkšta, atsargiai vartome, kad apskrustų abu šonai. Toliau atvirame puode minučių kepame kopūstus, kol gražia paruduos.
  • Į keptuvę supilame vandenyje tirpintus miltus, riebaluose pakepiname kol sutirštėja. Į stalą tiekiame su keptomis ar virtomis bulvėmis. Skanaus.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating