Folijoje kepta lašiša su citrina ir rozmarinais

Folijoje kepta lašiša su citrina ir rozmarinais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nesudėtinga, tiesiog perskaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Lašiša
  • Citrina
  • Rozmarinas
  • Svogūnas
  • Česnakas

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia lašišos filė nuplauname po šaltu vandeniu bei nusausiname. Atkerpame nemažą gabalą folijos, kad žuvį būtų galima suvynioti labai tvirtai bei sandariai. Tuomet apibarstome lašišą druska, baltaisiais bei juodaisiais pipirais ir ganėtinai stambiai supjaustytais rozmarinais. Toliau filė apdedame plonais griežinėliais supjaustyta citrina, svogūnu bei suberiame susmulkintas česnako skilteles.
  • Po to į foliją su lašiša įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, viską sandariai suvyniojame bei maždaug 30 minučių kepame iki180 °C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Neperkepame, nes žuvis neteks dalies sulčių.
  • Galiausiai serviruojame naudodamos žuviai skirtą mentelę. Garnyrui galime patiekti savo mėgstamų daržovių. Tikras gardumėlis.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su lašiša, Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating