Gnocchi su žirnių tyre ir kiauliena

Gnocchi su žirnių tyre ir kiauliena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mano receptas yra žemiau, o jūsų patarimai visada laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Itališki patiekalai, Pasaulio virtuvė, Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1/3 puodelio grietinėlės
  • 40 g sviesto
  • 1 1/2 puodelio šaldytų žirnių
  • 1 skiltelė trinto česnako
  • 625 g Gnocchi
  • 1/2 puodelio šviežio trupinto sūrio
  • 175 g traškios, itin plonos, keptos kiaulienos
  • mėtų lapai patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę ir sviestą. Sudėkite žirnius ir česnaką bei pagardinkite druska ir pipirais. minutes virkite ant lėtos ugnies kol žirniai suminkštės. Atvėsinkite. Žirnių mišinį sutrinkite puodelio vandens naudodami blenderį.
  • Virkite gnocchi dideliame verdančio vandens puode minutes kol pradės plūduriuoti. Nusausinkite.
  • Į kiekvieną indą kuriame, patieksite, įdėkite žirnių mišinio, palikdami jo šiek tiek papuošimui. Paskirstykite gnocchi po indus ir padenkite likusiu žirnių mišiniu bei sūriu. Taip pat and viršaus uždėkite keptą kiaulieną ir keletą mėtos lapų. Patiekite nedelsiant.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Kiaulienos patiekalai, Makaronai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating