Gnocchi su žirnių tyre ir kiauliena
Mano receptas yra žemiau, o jūsų patarimai visada laukiami komentaruose.
Ingredientai
- 1/3 puodelio grietinėlės
- 40 g sviesto
- 1 1/2 puodelio šaldytų žirnių
- 1 skiltelė trinto česnako
- 625 g Gnocchi
- 1/2 puodelio šviežio trupinto sūrio
- 175 g traškios, itin plonos, keptos kiaulienos
- mėtų lapai patiekimui
Gaminimo eiga
- Nedideliame puode įkaitinkite grietinėlę ir sviestą. Sudėkite žirnius ir česnaką bei pagardinkite druska ir pipirais. minutes virkite ant lėtos ugnies kol žirniai suminkštės. Atvėsinkite. Žirnių mišinį sutrinkite puodelio vandens naudodami blenderį.
- Virkite gnocchi dideliame verdančio vandens puode minutes kol pradės plūduriuoti. Nusausinkite.
- Į kiekvieną indą kuriame, patieksite, įdėkite žirnių mišinio, palikdami jo šiek tiek papuošimui. Paskirstykite gnocchi po indus ir padenkite likusiu žirnių mišiniu bei sūriu. Taip pat and viršaus uždėkite keptą kiaulieną ir keletą mėtos lapų. Patiekite nedelsiant.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.