Guliašas su pupelėmis ir paprikomis

Guliašas su pupelėmis ir paprikomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi ir idėjomis komentaruose, jei gaminate kitaip.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1-2 šaukštų aliejaus;
  • 450 g kiaulienos arba jautienos (naudojau kiaulienos kumpį);
  • žiupsnio druskos;
  • šiek tiek pipirų (naudojau keturių rūšių pipirų malūnėlį);
  • 1 didelio svogūno (~150 g);
  • 1 geltonosios paprikos (~200 g);
  • 1 indelio konservuotų pupelių (~220 g; naudojau pusę baltųjų ir pusę raudonųjų);
  • 200 g pomidorų padažo;

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kubeliais arba juostelėmis pjaustytą mėsą kepiname įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ant ganėtinai stiprios ugnies kol mėsytė gražiai apskrus, kažkur minutes. Kartais pamaišome. Pabarstome druskyte bei pipiriukais.
  • Tada kol mėsa kepa, susmulkiname svogūną bei gabalėliais supjaustome papriką. Sudedame į keptuvę su apkepta mėsa. Ugnį sumažiname iki minimalios bei viską kepiname dar apie minutes.
  • Tuomet įdedame konservuotas pupeles, pomidorų padažo bei troškiname dar kokias minutes.
  • Galiausiai patiekiame su mėgstamu garnyru. Ypatingai tinka su skaniai paruošta bulvių koše. Ragaujam!

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating