Į kumpio juosteles įvyniota triušiena

Į kumpio juosteles įvyniota triušiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Pasimėgaukite išskirtiniu švelnaus triušio, įvynioto į pikantišką kumpį, skoniu, iškepto su nuostabiu keptuvėje keptų patisonų ir šviežių petražolių mišiniu. Pagal šį greitą ir paprastą receptą gaunamos dvi porcijos, todėl jis puikiai tinka elegantiškiems ir kvapniems pietums. Sultingas triušis kartu su dūminiu kumpiu sukuria harmoningą pusiausvyrą, o ryškios patisonų ir petražolių spalvos suteikia vizualinio ir skoninio patrauklumo. Pagerinkite savo valgymo patirtį su šiais triušienos ir kumpio siuntiniais – kulinariniu malonumu, kurį paprasta paruošti ir kuris džiugina gomurį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Triušiena
  • Kumpio juostelės
  • Patisonų
  • Šviežios petražolės
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros.
  • Triušieną pagardinkite druska ir pipirais.
  • Apvyniokite triušieną kumpio juostelėmis.
  • Kepimo indą išklokite skrebučiais.
  • Ant viršaus sudėkite suvyniotą triušieną.
  • Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
  • Kepkite 25-30 minučių arba kol triušiena iškeps.
  • Patiekite karštą ir mėgaukitės!

Pabaigai…

Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating